Başlangıç > Duyurular > İmperia Online Gizlilik Politikası Hakkında !

İmperia Online Gizlilik Politikası Hakkında !

Imperia Online gizlilik politikası özellikleri, Imperia Online gizlilik politikası için gerekenler, Imperia Online gizlilik politikası nasıl yapılır, Imperia Online gizlilik politikası nasıl olur, Imperia Online gizlilik politikası nedir, Imperia Online gizlilik politikası hakkında, Imperia Online gizlilik politikası bilgi, Imperia Online gizlilik politikası resimleri, Imperia Online gizlilik politikası örnekleriHer ikisi de Imperia Online ve Imperia Online’a bağlı diğer şirketler kişisel bilgilerinizin korunmasına çok önem vermektedir. Aşağıda verilen gizlilik politikası sizden alınan kişisel bilgiler ve bu bilgilerin nasıl işlendiği ve kullanıldığı hakkında bilgi verecektir.

1. Bu gizlilik politikasının konusu
Bu gizlilik politikası Imperia Online Internet sitelerinde ve bireysel online oyun sitelerinde sunulan bütün servisler için geçerlidir.
Aksi belirtilmediği sürece bu Gizlilik Politikası münhasıran Imperia Online’ın kişisel bilgilerinizi nasıl değerlendireceğini düzenlemektedir. Üçüncü tarafların sağlayacağı servisleri kullanmanız durumunda, bu üçüncü tarafların Gizlilik Politikası koşulları münhasır olarak geçerlilik arz etmektedir. Imperia Online üçüncü tarafların Gizlilik Politikası koşullarını revize etmemektedir.

2. İletişim Sorumlusu
Gizlilik politikası konularına ilişkin merak ettiğiniz hususlarda lütfen support_tr@imperialsupport.org adresiyle temasa geçiniz. Bu adreste gizlilik meseleleri hakkında bilgi alabilir ve Imperia Online tarafından saklanan size ait kişiler bilgileri gözden geçirebilir, değiştirebilir veya silebilirsiniz. Buna alternatif olarak yukarıda belirtilen posta adresini kullanarak da ayrıca bizlerle temas kurabilirsiniz. Mümkünse lütfen oynadığınız online oyunun ismini, sunucusunu ve oyuncu adınızı belirtiniz.

3. Bilgilerin toplanması
Genel olarak herhangi bir kişisel bilgi vermeden Internet servisimize erişebilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi bize verip vermeme konusunda her zamana tercih size aittir. Bizler kullanıcı koşulunu yerine getirmek için sizin bilgilerinizi topluyoruz. Hüküm ve koşullara riayet edilip edilmediğinin takip edilmesine ek olarak, bilgilerinizin toplanması özellikle ödemelerinizin düzenli yürütülmesini takip amacını kapsar.
Internet sitelerimize kaydolmak, çekilişlere katılmak veya haber bültenimize abone olmak için, bilgilerinizi bize vermeniz gerekmektedir. Bu bilgiler örnek vermek gerekirse isminizi, adresinizi, e-posta adresinizi ve Imperia Online’ın hususi durumlarda isteyebileceği diğer kişisel bilgileri içine almaktadır. Pek çok durumda, takma isimler kullanılarak Imperia Online’ın servislerinden istifade etmek mümkündür. Kullanıcıların bu özellikten yararlanmaları tavsiye edilir.
Buna ek olarak, IP adresi, Internet tarayıcısı türü, erişim süresi gibi bireysel bilgiler tarafımızdan bilgisayarınıza otomatik olarak transfer edilecek ve sunucumuzda saklanacaktır. Web sitemizin yetkisi olmayan kişiler tarafından kullanılması halinde yasal takip başlatma amacının dışında, bu bilgileri sadece istatistik ve performansla ilgili işlemlerde değerlendirmekteyiz. Mümkün olması halinde, bilgiler isimsizleştirilmektedir.
Internet sitemize yapılacak ziyaretleri mümkün olduğu kadar eğlenceli kılmak için, pek çok diğer şirket gibi, tanımlama bilgilerini kullanmaktayız. Web sitemizden çıkınca, bu tanımlama bilgileri genellikle otomatik olarak sabit diskinizden silinmektedir. Internet tarayıcınız tanımlama bilgilerini reddetmeye ayarlanmış olabilir. Bu durum teknik sebeplerden dolayı Internet servislerimizin sınırlı olarak işlev görmesine sebebiyet verebilir.
Bizler kanunlarla aksine izin verilmediği sürece kişisel bilgilerinizi sadece sizin onayınız dahilinde toplarız. Bu onay online servislerimiz kapsamında elektronik ortamda verilmişse, size bilgi verilmesine ilişkin yasal koşullara riayet edeceğiz.

4. Kişisel bilgilerinizin kullanılması
Size ait kişisel bilgileri, sadece sağladığımız servisleri sürekli olarak iyileştirmek ve kullanıcı ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyoruz.
Imperia Online kişisel bilgileri Imperia Online ile olan kullanıcı ilişkilerinizi tesis etmek, işlemek ve yönetmek için ve yapılacak ödemeleri takip etmek için kullanmaktadır.
Ayrıca, kişisel bilgilerinizi sizinle iletişim kurmak için kullanmaktayız. Örneğin, duruma göre e-posta yoluyla servislerimiz hakkındaki yenilikleri size haber verebiliriz. Kişisel bilgilerinizi size düzenli olarak ilginizi alanıza girebilecek ürünler, servisler veya belirli olaylar hakkında sizi bilgilendirmek için kullanırız. Mesela istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebileceğiniz konusunda bilgilendirileceksiniz. Son olarak da bilgilerinizi, web sayfalarımızı korumak ve yetkisi olmayan kişilerin sayfalarımıza erişimini takip etmek için kullanırız.

5. Kişisel bilgilerin iletilmesi
Doğal olarak bilgileriniz üçüncü taraflara satılmayacaktır. Imperia Online münhasır olarak kişisel bilgilerinizi aşağıda verilen bilgiler dahilinde iletir:
Ödeme sağlayıcılarıyla (örn, kredi kardı şirketleri, bankalar, PayPal, mobil servisler, vs.) birlikte çalışmaktayız.
Bu servis sağlayıcıları sadece görevlerinin tamamlanması için gerekli olduğu ölçüde bilgilerinize bakar. Bu servis sağlayıcıları sadece bu gizlilik politikası ve ilgili bilgi koruma kanunlarına göre bilgilerinizi değerlendirmek zorundadırlar.
Imperia Online, Imperia Online kontrolü altındaki şirketler ve özellikle şirketin bağlı ortaklıkları veya hisseleri satıldığında, size ait müşteri bilgileri genellikle şirketin iletilen kısmına geçirilir. Elbette bu durumda kişisel bilgileriniz ayrıca bu gizlilik politikasına ve ilgili bilgi koruma kanunlarına tabi olacaktır.

6. Bilgilerin silinmesi
Bilgileriniz artık, vergi konuları veya diğer yasal gerekçeler konusundaki hususların yönetimi dahil yukarıda belirtilen amaçlar için gerekli olmaması durumunda silinecektir.

7. Kişisel bilgilerinizin güvenliği
Sizlerden topladığımız kişisel bilgilerinizi AB bilgi toplama kanununa göre işleriz. Bütün çalışanlar alınan bilgilerin gizliliğini ve gizlilik yükümlülüklerini yerine getirmek zorundadır ve bu yükümlülük kendilerine bildirilmiştir.
Ödemelerin gönderiminde, bilgilerinizin transferi SSL şifreleme teknolojisiyle korunmaktadır.

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın